Elérhetőségek

F.M. STUDIO Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Semmelweis u. 4-6. 1. emelet 103.
Telefon:
0694/900-909
Fax: 0694/900-910
Mobil:
0620/442-1902
0630/620-2918
0670/424-1909
E-mail:
info@fmstudio.hu


Finanszírozás


Operatív lízing/tartós bérlet

Cégek és egyéni vállalkozások számára nyújtott szolgáltatásunk. Ez a korábbi autóhitel termékhez képest egy olyan finanszírozási konstrukciónk, amely lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy alacsony költségen üzemeltethesse céges személyautóit, a beszerzés ÁFA tartalma a jogszabályban meghatározott módon visszaigényelhető, maradványértékes konstrukcióként a havi részletek mértéke tovább csökkenthető.

Szolgáltatásunk legfontosabb előnyei:

A bérelt eszköz bérbeadó könyveiben kerül aktiválásra (az Operatív lízingbeadó mutatja ki mérlegében és számolja el az értékcsökkenést) Az Operatív lízing gyakorlatilag egy mérlegen kívüli finanszírozás, melynek segítségével a Lízingbevevő cég sokkal kedvezőbb mérleg adatokat és pénzügyi mutatókat tud felmutatni. Az eszköz használatából eredő haszon, a segítségével előállított termék, vagy szolgáltatás eladásából származó árbevétel viszont növeli a cég nyereségét.

Amennyiben a lízingelt gépjárművet a vállalkozás céljaira használja, úgy a bérleti díj ÁFA tartalma jogszabályban meghatározott feltételekkel visszaigényelhető.

  • A bérleti díj költségként elszámolható.
  • bérelt eszköz a bérbeadó könyveiben kerül aktiválásra (az Operatív lízingbeadó mutatja ki mérlegében és számolja el az értékcsökkenést) Az Operatív lízing gyakorlatilag egy mérlegen kívüli finanszírozás, melynek segítségével a Lízingbevevő cég sokkal kedvezőbb mérleg adatokat és pénzügyi mutatókat tud felmutatni.
  • Maradványértékes konstrukcióval csökkenthető a havi törlesztő részletek mértéke.
  • Gyors és rugalmas autócsere lehetőség a futamidő végén, ugyanis az ügyfélnek nincs vásárlási kötelezettsége.

Konstrukció jellemzői:

  • Új és használt gépjármű finanszírozásához is egyaránt igénybe vehető finanszírozási forma.
  • Szolgáltatásunk egyéni és társas vállalkozó ügyfeleink számára elérhető, személygépjárművek  esetén.
  • Kizárólag abban az esetben alkalmazható, ha a gépjárműről a lízingcég felé kiállított számla teljes ÁFA-s, azaz ÁFA-mentes, valamint különbözeti ÁFA-s értékesítés esetén nem.
  • HUF alapú- egyenletes törlesztésű konstrukció.
  • A futamidő végén a lízingbevevőt vevőkijelölési jog illeti meg, így a vállalati személyautó flotta gyorsan és rugalmasan újítható meg.

 
Vissza az előző oldalra!
F.M. STUDIO Kft. - Magyar